درخواست بازنگری در روند اصلاح عناوین شغلی توسط کارفرمایان خوزستان


مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان در خصوص درخواست بازنگری روند اصلاح عناوین شغلی از سوی کارفرمایان و فعالین اقتصادی استان گفت:  این درخواست در راستای بهبود فضای کسب و کار با هدف تعامل با بدنه بخش خصوصی درحال بررسی و پیگیری است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اهواز ، عبدالرضا روشنی در نشست فعالان اقتصادی و روسای تشکل‌های صنفی، ضمن قدردانی از اتاق بازرگانی اهواز بابت برگزاری جلسات تخصصی در زمینه چالش‌های اقتصادی استان تأکید کرد: این نشست‌ها می تواند به ایجاد ارتباط موثر تر و کاربردی‌تر میان تأمین اجتماعی و کارفرمایان کمک ‌کند.

وی تصریح کرد: با توجه به آرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری با شماره‌های ۱۱۱۴ و ۱۱۱۵ صلاحیت هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف در زمینه احراز عناوین شغلی افزایش یافته است. در همین راستا، سازمان تامین اجتماعی در اردیبهشت ۱۴۰۱ با صدور بخشنامه‌ای، ضوابط جدیدی را برای اصلاح عناوین شغلی، تعیین دستمزد و احتساب سوابق ناشی از آرای کمیته‌های مربوطه به ادارات خود ابلاغ کرده است.

وی افزود: بر اساس این بخشنامه، مابه‌التفاوت حق بیمه ناشی از اصلاح عناوین شغلی باید توسط واحد وصول حق بیمه محاسبه شده و طبق مواد ۴۰، ۴۲، ۴۳، ۴۴ و ۴۵ قانون تأمین اجتماعی پیگیری گردد. همچنین اقلامی مانند کمک‌هزینه معیشتی، مزایای رفاهی، حق مسکن و دیگر مزایای مشابه نیز در محاسبه دستمزد مبنای حق بیمه لحاظ می‌شوند.

لزوم همکاری در حسابرسی و ارسال به‌موقع اطلاعات بیمه ای

مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان با تاکید بر اهمیت رعایت مهلت‌های قانونی در ارسال اطلاعات و همکاری در حسابرسی‌ها، اظهار داشت: طبق ماده ۴۷ قانون تأمین اجتماعی، حسابرسی یکی از ابزارهای درآمدی و نظارتی سازمان است و توسط مؤسسات وابسته به عنوان ضابط قضایی انجام می‌شود.

روشنی افزود: بخش قابل توجهی از بدهی‌های سازمان ناشی از عدم اجرای تکالیف قانونی توسط دستگاه‌ها یا تاخیر در اعتراضات کارفرمایان است. اگر این بدهی‌ها قطعی شوند و مورد پیگیری قرار نگیرند، تنها راه باقی‌مانده، مراجعه به دیوان عدالت اداری خواهد بود.

پوشش ۶۳ درصدی جمعیت خوزستان توسط تامین اجتماعی

عبدالرضا روشنی در ادامه این نشست با اشاره به نقش گسترده تأمین اجتماعی در استان بیان کرد: حدود ۶۳ درصد از جمعیت پنج‌میلیونی خوزستان تحت پوشش این سازمان قراردارد.

وی با اشاره به هزینه‌های بالای تأمین اجتماعی گفت: ازسال گذشته ماهانه حدود ۳۶۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت مستمری و بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه درمان مستقیم و غیرمستقیم هزینه شده است.

کارگروههای تخصصی 13:45:54 _ 04/03/05 22:30