استاندار خوزستان گفت: شاهد اشتغال افراد زیادی در معادن جوبجی هستیم که امیدواریم هرچه سریع تر جاده دسترسی به این معادن نیز احداث شود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اهواز قاسم سلیمانیدشتکی در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: امروز مباحثی از جمله راه دسترسی به معادن جوبجی در شهرستان رامهرمز، اعتراض صنفی رانندگان جادهای کالای خوزستان در خصوص مسایل تامین اجتماعی مربوط به قراردادهای حمل و نقل نفتی و همچنین دلایل توقیف کالاهای صادراتی به ظن قاچاق مورد بررسی قرار گرفت.
او گفت: در بحث جاده دسترسی به معادن جوبجی در شهرستان رامهرمز، صحبتهایی با وزیر صمت انجام شده تا از طریق اعمال ماده ۹ قانون تملک اراضی که بر اساس آن، زمین تملک و پول آن به حساب دادگستری واریز میشود؛ مشکل حل شود و وزیر صمت نیز موافقت خود را اعلام کرده است.
استاندار خوزستان افزود: بر حسب موافقت وزیر صمت، نامهای تنظیم و به ایشان ارسال شد؛ موافقت شفاهی وزیر گرفته شده و منتظر موافقت کتبی ایشان هستیم و قرار است در کمیسیون مربوطه در کوتاهترین مدت، مجوز ساخت این راه دسترسی به معادن جوبجی رامهرمز داده شود.
سلیمانیدشتکی اضافه کرد: شاهد اشتغال افراد زیادی در معادن جوبجی هستیم؛ در این منطقه ۸۳ واحد معدن وجود دارد و بیش از ۸۰۰ نفر در این معادن مشغول به کار هستند و امیدواریم هرچه سریع تر جاده دسترسی به این معادن نیز احداث شود.
نماینده عالی دولت در استان با اشاره به اعمال ماده ۳۸ و اعتراض صنفی رانندگان جادهای کالای خوزستان در خصوص مسایل تامین اجتماعی مربوط به قراردادهای حمل و نقل نفتی بیان کرد: بر اساس اعمال ماده ۳۸، رانندگانی که در جادههای کشور تردد دارند باید قراردادی با تامین اجتماعی داشته باشند و مطابق با مجوزی که اداره راهداری به آنها میدهد باید به سازمان تامین اجتماعی حق بیمه بپردازند تا امکان تردد داشته باشند.
او ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی در سطح ملی تفاهمنامههایی با این گروه صنفی منعقد کرده است. در آخرین تفاهمنامه، دو بند لحاظ شده که در این بندها اجازه داده شده، مطالبات سالهای ۹۷، ۹۸ و ۹۹ حق بیمه رانندگان بدون استناد به بدهیهای قبلی رانندگان به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود. در بند دیگر نیز اتحادیه مربوطه موظف شده بود که صورت وضعیت بدهیهای قبلی را نیز پرداخت کند.
سلیمانی دشتکی ادامه داد: با مکاتباتی که با وزیر کشور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام دادیم، قرار است بند یک تفاهمنامه سازمان تامین اجتماعی با رانندگان مبنی بر پرداخت مطالبات سالهای ۹۷، ۹۸ و ۹۹ در بحث حق بیمه رانندگان بدون استناد به بدهیهای قبلی رانندگان به سازمان تامین اجتماعی اجرایی شود و این بند، منوط به پرداخت صورت وضعیت بدهیهای قبلی نشود.
نماینده عالی دولت در استان افزود: محمولهای وارد کشور شده بود و قرار بود از طریق استانهای کرمانشاه و خوزستان به دلایلی برگشت داده شود. در این رفت و برگشتها بخش اعظمی از این محموله صادر شد اما بخشی از آن در رفت و برگشت از مرز چذابه در عراق با مشکل مواجه شد.
استاندار خوزستان در پایان افزود: برخیها فکر میکردند که این محموله، کالای قاچاق است که قرار است کمیتهای تخصصی تشکیل و در مدت یک هفته وضعیت آن مشخص شود.