رئیس کارگروه استارتاپها و تکنولوژی های نوین اتاق بازرگانی اهواز از آمادگی این اتاق برای برگزاری رویداد استارت ویکند ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اهواز، حسین بوعذار در نشست کارگروه استارتاپها و تکنولوژی های نوین این اتاق اظهارداشت: این رویداد با مشارکت پارک علم و فناوری خوزستان و مرکز رشد جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.
وی افزود: این ایده مبنی بر برگزاری اولین استارتپ تجارت در ایران خواهد بود و مزیت برتر آن ، برگزاری چنین رویدادی با مشارکت و حمایت اتاق بازرگانی اهواز است.
به گفته رئیس کارگروه استارتپها وتکنولوژی های نوین اتاق بازرگانی اهواز ، تجار برجسته عضو این اتاق در رویداد استارت وکند تجارت حضور فعالی خواهند داشت.
در ادامه این نشت، کوتی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خوزستان تاکید کرد: یکی از مزیت هایی که صندوق پژوهش می تواند در این زمینه ایجاد کند، حمایت مالی از شرکت هایی خواهد بود که طرح آنها منجر به نتیجه گردیده است.
همچنین علوی معاون مرکز رشد جهاددانشگاهی خوزستان در ادامه یادآوردشد: برگزاری این رویداد بصورت ملی می تواند اثرات قابل توجهی در حوزه اقتصادی برای کشور و استان درپی داشته باشد.