مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با تاکید بر اینکه زمینه توسعه مبادلات تجاری از خوزستان با شبه قاره هند فراهم است، گفت: حمایت از فعالان اقتصادی برای ورود به بازارهای جدید تجاری ضروری است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اهواز، مهرداد موسوی در سمینار بررسی فرصتها و ظرفیتهای تجاری ایران و سریلانکا که در محل اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: کشورهای شبه قاره هند را باید به عنوان بازاری برای صادرات کالاهای ایرانی همواره مورد توجه قرار داد.
وی ادامه داد: سریلانکا دروازه ورودی ایران به این کشورها محسوب میشود و از شرایط سیاسی مطلوب در ارتباط با کشورمان نیز برخوردار است.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به اقدام اتاق بازرگانی اهواز برای توسعه بازارهای هدف تجاری کشور گفت: قطعا عملیاتی شدن برنامهریزیها در این راستا به توانمندی هرچه بیشتر بخش خصوصی و همچنین رشد اقتصادی کشور منجر خواهد شد.
موسوی بیان کرد: سازمان توسعه تجارت نقش تاثیرگذاری در عملیاتی شدن برنامهریزیهای انجام شده دارد و در این زمینه باید همکاریهای بیشتری را شاهد باشیم.